
Frankincense- eterisk olja
Frankincense (Boswellia carteri) är en av mina top-fem favoritenkeloljor. Andra är lavendel, lotus, neroli…
Liksom mina andra favoriter använder jag den jämt. Tillsammans med lotus är den den starkaste andliga oljan( som jag provat) och till helande för andliga och känslomässiga aspekter på alla nivåer, (enligt min erfarenhet).
Prova med att sätta frankincense på tredje ögat när du ska meditera…
Den femte oljan är myrra men den använder jag mer sällan och gärna i sällskap med någon av de andra top fem oljorna.
Enkel översättning från Young Livings sida
Frankincense (Boswellia carteri) har en söt, varm, balsamisk doft som är stimulerande och upplyftande för sinnet. Användbara för att visualisera, att förbättra sina andliga sammanhang, och centrering, har det tryggt egenskaper som hjälper till med att fokusera sinnet och övervinna stress och förtvivlan. Frankincense anses vara en helig smörjelse oljan i Mellanöstern, där det har använts i religiösa ceremonier i tusentals år. På senare tid har den använts i europeiska och amerikanska sjukhus och är föremål för omfattande forskning. Frankincense är också en värdefull ingrediens i hudvårdsprodukter för åldrande och torr hud. De gamla egyptierna använde det i masker föryngring ansikte. Användning: För diet-eller utvärtes bruk. När du använder som ett komplement, späd en droppe i 4 fl. oz. vätska såsom soja eller ris mjölk. Möjliga huden. Om gravid eller under en av läkare, kontakta din läkare. Utspädning rekommenderas för både utvärtes och invärtes bruk. Späd före användning på känsliga områden som ansikte, hals, underliv, etc. Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik att använda för spädbarn och små barn.
Frankincense (Boswellia carteri) has a sweet, warm, balsamic aroma that is stimulating and elevating to the mind. Useful for visualizing, improving one’s spiritual connection, and centering, it has comforting properties that help with focusing the mind and overcoming stress and despair. Frankincense is considered a holy anointing oil in the Middle East, where it has been used in religious ceremonies for thousands of years. More recently, it has been used in European and American hospitals and is the subject of substantial research. Frankincense is also a valuable ingredient in skin care products for aging and dry skin. The ancient Egyptians used it in rejuvenation face masks. How to use: For dietary or topical use. When using as a supplement, dilute one drop in 4 fl. oz. of liquid such as soy or rice milk. Possible skin sensitivity. If pregnant or under a doctor’s care, consult your physician. Dilution recommended for both topical and internal use. Dilute before using on sensitive areas such as the face, neck, genital area, etc. Keep out of reach of children. Avoid using on infants and very small children.
Ingredients:




